« Ken jij Canva al? »

Gepubliceerd op 09-01-2020

Er zijn soms van die online tools die je écht moet kennen. Zo één waarvan je denkt, had ik dat maar eerder geweten! Die tool, die heet Canva.

Of je nu een logo, poster, visitekaartje, flyer, CV of een infographic wilt ontwerpen, het kan allemaal. En nog veel meer! En het leuke is, heel veel is in de gratis versie al mogelijk. Ben je tevreden over je ontwerp en wil je het laten drukken? Ook dat kan meteen geregeld worden.

Je surft naar canva.com, maakt een account aan, kiest je sjabloon en je kunt aan de slag. In de gratis versie kun je al kiezen uit tal van mooie afbeeldingen en designs en als je dan toch een afbeelding tegenkomt die betalend is dan valt de prijs echt wel mee. Voor een betalend design betaal je ongeveer 1 dollar. Overigens biedt de tool biedt ook de mogelijkheid om eigen foto’s, afbeeldingen en logo’s te uploaden. Oh ja en ik zou het bijna vergeten te vermelden: wanneer je ontwerp klaar is, kun je kiezen op welke wijze je ‘m wilt downloaden: JPG, PNG, PDF voor print of standaard. Echt super handig! Wacht niet langer en leer ‘m ook kennen……

Canva-1578597229.png